Trapgat zagen in beton - Amsterdam & omstreken

Boorland is dé vakman voor het zagen van uw trapgat in beton, gewapend beton en
alle steensoorten.

Als u een trapsparing of trapgat (voor bijvoorbeeld een vaste trap of trapluik) laat maken  dan wilt u dit veilig en vakkundig laten uitvoeren door een professioneel betonzaagbedrijf in de regio Amsterdam. Boorland is een gecertificeerde aannemer en vertrouwd bouwbedrijf met veel ervaring met het zagen en maken van trapgaten in betonvloeren.

"Een trapgat maken in een (gewapende) betonvloer."

U wilt bijvoorbeeld een vaste trap maken naar de zolder, of u gaat een dakopbouw of dakkapel op uw woning plaatsen. Of u wilt een doorgang maken in een betonnen muur.
Dit betekent dat wij een sparing in de betonvloer of muur gaan zagen waardoor uw trapgat snel en vakkundig wordt opgeleverd.

Wij zorgen eerst dat u de offerte snel ontvangt, dit kan per e-mail. Indien u specifieke vragen en wensen dan geven wij deskundig advies. Stuur ons gerust een situatiefoto
van uw muur, vloer of plafond waar het trapgat of de uitsparing gezaagd moet worden.
 

trapgat zagen in gewapend beton in Amsterdam  

 
Boorland -  thuis in trapgaten

  Trapgat en Doorgang zagen.

  Trapsparing naar een opbouw, 
   zolder of etage maken.

  Regio Amsterdam, Randstad,
   Flevoland/Almere, Noord-Holland,
   Utrecht en verdere omstreken.

  Sparingen zagen in beton,
   gewapend beton, harde vloer
   als graniet, marmer, natuursteen
   maar ook baksteen.

  Boren en zagen van afvoer-
   kanalen, doorvoeren en sleuven
   vloeren, plafonds en wanden.

  Trapgat maken in beton plafond
   en gewapend betonnen vloer.

"Advies, constructietekening, bouwbesluit en leverancier trappen"

Betonboringsbedrijf Boorland werkt samen met gerenommeerde bedrijven.

 • Soms moet er een bouwtekening of werktekening gemaakt worden voor het maken van een trapgat in een betonvloer. Dit kan een voorwaarde zijn vanwege de VvE (Vereniging van Eigenaren) of vanwege een bouwbesluit en/of een vergunningplicht van de gemeente.

  Boorland heeft contacten met een constructeur/architect die een constructietekening kan maken voor het zorgvuldig maken van een trapgat in uw vloer of plafond en die voldoet aan de regelgeving. Dit betekent voor u een zorg minder omdat specialisten weten welke de beste oplossing is voor uw trapgat.

 • Daarnaast hebben wij een uitstekende samenwerking met een leverancier van trappen met veel jaren ervaring. Wij adviseren u graag en de trappenmaker komt desgewenst zelf bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

  Het voordeel is dat alle werkzaamheden voor het maken van de trapsparing en
  het installeren van de trap gecoördineerd verlopen zodat u zeker bent van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

 • Als betonboringsbedrijf nemen wij onze werkzaamheden uiterst serieus. Wij werken veilig, zorgen dat overlast tot een minimum beperkt blijft. En uiteraard ruimen wij op en voeren wij het afval en de uitgezaagde vloerdelen van uw trapgat af.

  Voor de veiligheid werken wij met stempels waar dit nodig is. Ook geven deskundig advies zodat de integriteit en veiligheid van de constructie te allen tijde gegarandeerd is.


 

"Aannemer gespecialiseerd in betonzagen van trapgaten en sparingen"

Wij maken trapgaten en alle soorten beton, gewapend beton, steen, baksteen en alle soorten natuursteen. De meest voorkomende variant is de vloer, plafond of muur van gewapend beton. Het betonijzer zorgt voor veel draagkracht van de betonvloer, dit
houdt in dat wij met een professionele diamantzaag uw trapgat zagen.

Dit betonzaagwerk vergt enige voorbereiding; het trapgat wordt uitgemeten, er worden stempels aangebracht en natuurlijk vragen wij of er leidingen lopen. Vervolgens zorgen
wij voor een opvangbak waarin het puin wordt opgevangen.

Het zagen van de doorgang of het trapgat is een klus die meestal één dag in beslag neemt. De uitsparing voor uw trap wordt in secties uitgezaagd zodat de blokken niet te zwaar wegen en geen schade veroorzaken bij het uitnemen. Het bouwpuin van de trapsparing voeren wij af zodat u er geen extra werk aan heeft.

Ook leveren wij altijd uw locatie schoon op. Door onze diamantzaag-apparatuur wordt de overlast beperkt. Als aannemer en betonzaagbedrijf werken wij schoon en netjes! Onze medewerkers weten hoe belangrijk het opgeruimd te werken. Door de stofzuigers en betonzaagapparatuur wordt stof en puin direct afgevoerd. De restanten ruimen wij zelf op zodat u niet met de rommel blijft zitten. Dat heet verantwoordelijkheid bij Boorland!

Dit geldt ook voor het maken van een gat in een plafond voor een vaste trap of een gat in de muur of wand voor een toegang. Ook het maken van een gat in de vloer zijn wij de juiste aannemer, bijvoorbeeld voor een kruipluik of een keldertrap.


 

"Wat kost het zagen van een trapgat in beton?"

Zodra u onze prijzen ziet voor het maken en zagen van een trappengat, dan zult u
prettig verrast zijn. Voor het zagen van een trapgat in een betonnen vloer voor een
vaste zoldertrap kunt u uitgaan van een tarief tussen de € 750 en € 985. Hierbij gaan
we uit van een vloer van gewapende beton.

En als u tegelijk andere betonboring- of freeswerk heeft zoals het zagen van sleuven in beton voor afvoer, leiding en sanitair of het boren van ventilatiekanalen of  dan zorgen
wij voor een passende prijs.

Wij werken voor zowel particulieren, aannemers, constructiebedrijven en industrie, in nieuwbouw en bestaande woningen maar ook in complete renovatieprojecten.


 

"Trapgat in beton zoals de zoldervloer, waar moet ik rekening mee houden?"

Laat dit vooral over aan Boorland. Wij zijn een gespecialiseerd aannemersbedrijf en wij kunnen u adviseren omtrent de constructie van uw vloer, plafond en muur. Als u een sparing in uw betonvloer wilt laten zagen en boren om een vaste trap te plaatsen dan is het belangrijk te weten welk type betonvloer u heeft met welke bewapening.

Er zijn onderlinge verschillen tussen de broodjesvloer, combinatievloer, gewone betonvloer, de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. Boorland Betonboringen geeft deskundig advies en heeft jaren ervaring met het maken van trapgaten in woningen en bedrijven.

Soms is het nodig om een u-balk of profiel aan te brengen om de belasting goed op te vangen. Voor wij uw trapgat gaan zagen brengen wij stempels aan die zorgen voor ondersteuning en veiligheid. Ook kunnen wij u adviseren omtrent de afmetingen en
overige opties voor het maken van sparingen voor vloerluiken, kruipluiken en kozijnen.
 


Soms is het nodig om een u-balk of profiel aan te brengen om de belasting goed op te vangen. Voor wij uw trapgat gaan zagen brengen wij stempels aan die zorgen voor ondersteuning en veiligheid. Ook kunnen wij u adviseren omtrent de afmetingen en
overige opties voor het maken van sparingen voor vloerluiken, kruipluiken en kozijnen.
 

trapsparingen en trapgat in gewapend beton    

"Aannemer gespecialiseerd in betonzagen van trapgaten en sparingen"

Wij werken met diamantzagen voor het zagen in beton. Met behulp van moderne technieken kunnen wij snel en efficiënt uw opdracht uitvoeren. Wij zorgen voor de afvoer van puin en stof en leveren de locatie zelf schoon op. Door het gebruik van een speciale stofzuiger wordt het merendeel van het betonstof direct weggezogen.

Onze experts werken volgens de arbo-eisen en milieueisen zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft.


       

Zagen van beton is óns werk


Boorland maakt graag een offerte op maat voor het zagen en maken van een trapgat in beton, het zagen van raam- en deurkozijnen, het maken van gat in plafond, gaten in betonnen muur, vloer of wanden maar ook voor complete renovatieprojecten. Kijkt u gerust op onze referentie pagina voor projecten die Boorland Betonboringen heeft afgerond in Amsterdam en regio Amsterdam.


Welkom bij Boorland Betonzaagwerk Amsterdam.

Trapgat zagen in Amsterdam
 Betonzaagbedrijf Amsterdam

   Sleuvenfrezen in vloeren

   Betonboringen Amsterdam

   Referenties Betonboring
   werkzaamheden Amsterdam

   Trapgat zagen in beton
   Trap sparingen Amsterdam

   Deursparing maken in beton
   Raamsparing zagen in muur

OFFERTE TRAPGAT ZAGEN

Stuurt u ons gerust een e-mail met
uw specifieke wensen. Wij zorgen voor een passende offerte voor het maken van uw trapgat of uitsparing.

Voor een snelle offerte mailt u ons
op: info@boorland.nl


    Boorland Amsterdam
 Contact 


Hoofdvestiging & postadres:
Dorpsstraat 348b
1566 BN Assendelft - Zaanstad

Postbus 56921
1040 AX Amsterdam

Mobiel direct: 06 - 459 66 951


www.betonboringen-boorland.nl

e-mail: info@boorland.nl


Boorland Betonboringen