Sleuvenfrezen, -zagen en vloer frezen in Amsterdam

Veel bestaande gebouwen en historische panden in Amsterdam ondergaan ingrijpende verbouwingen en renovatie. Voor de infrastructuur is het nodig om sleuven te zagen en hakken in vloeren, wanden en muren voor kabels, aan- en afvoerkanelen, doorvoeren, putten, etc.

Boorland Betonboringsbedrijf is hierin gespecialiseerd. Sleuvenfrezen, zagen en gleuven hakken en frezen is ons toevertrouwd omdat wij beschikken over vakmensen, kennis van moderne technieken en veel ervaring in Amsterdam.


vloerfrezen marmervloer en betonvloer frezen in Amsterdam concertgebouw  

Een greep uit de opties:

  Sleuvenzagen in betonvloer, marmer vloer en
   harde natuursteen vloeren.
  Vloerfrezen, uitsparingen zagen en hakken,
   gleuven frezen.
  In betonvloeren, gewapend beton, harde
   vloeren zoals graniet, marmer, natuursteen
   maar ook baksteen.
  Boren van afvoerkanalen, doorvoeren en
   putten in vloeren, plafonds en wanden.
  Vloeren en wanden afwerken.

Foto:
Spiegelzaal van het Concertgebouw Amsterdam.
Zie verder op deze pagina voor meer foto's

Met onze apparatuur kunnen wij sleuven en gleuven zagen en hakken en tegelijkertijd  stofvrij en puinvrij werken. Wij zorgen voor de afvoer van puin en stof en leveren de locatie zelf schoon op. Onze experts werken volgens de arbo-eisen en milieueisen zodat de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Harde steensoorten worden door ons bewerkt met diamant-apparatuur zoals het zagen, hakken en frezen in (gewapend) beton, marmer, graniet en alle soorten (natuur)steen en funderingen.

Wij werken voor zowel particulieren, aannemers in nieuwbouw en bestaande woningen,  renovatieprojecten maar ook voor bedrijven en industrie in de hele regio Amsterdam.
Neem contact met ons op voor een offerte. Stuur ons gerust een e-mail met uw specifieke vragen of een afspraak op uw lokatie.


 

Sleuven zagen en frezen in vloeren Concertgebouw Amsterdam

kabelgoten frezen en sleuven zagen in vloeren   Sleuven zagen en sleuven frezen in vloer en wanden

Foto's boven: In 2011 hebben wij 350 meter kabelgoten en sleuven gezaagd, gefreesd en gehakt in de marmeren vloeren van het Concertgebouw Amsterdam. Vanzelfsprekend moet dit werk uiterst nauwkeurig en binnen de arbo- en milieuregels worden uitgevoerd.

Deze Spiegelzaal is genoemd naar de vele spiegels in de deuren van deze schitterende zaal. Ook heeft de Spiegelzaal veel kristallen kroonluchters en Dorische zuilen.
Kortom, Vakwerk uitgevoerd de specialisten van Boorland Betonboringen.


       
 

Sleuvenzagen en sleuven frezen is bij ons geen grijs gebied!

Boorland maakt graag een offerte op maat voor vloer frezen in de regio Amsterdam, hakken en zagen van sleuven, geulen, doorvoeren en sparingen voor leidingen in betonvloer of natuursteen vloer, wanden en plafonds.

Kijkt u gerust op onze referentie pagina voor meer projecten die Boorland Betonboringen heeft afgerond in Amsterdam en regio Amsterdam.

Bij Boorland Betonboringen Amsterdam kunt u terecht voor vakkundig advies & uitvoering voor hemelwater afvoer, funderingstechniek, funderingsherstel, betonzagen, wandfrezen, vloerfrezen, zagen van sleuven en gleuven in vloeren in Amsterdam en omgeving. Ook voor vloerventilatie en het boren & zagen in beton, natuursteen zoals marmer en graniet en harde steensoorten. 
 

   Sleuven frezen Amsterdam

   Sleuvenzagen in vloeren

   Betonboringen Amsterdam

   Referenties Betonboring
   werkzaamheden Amsterdam

   Trapgat zagen in beton
   Trap sparingen Amsterdam

   Deursparing maken in beton
   Raamsparing zagen in muur

  Bel of mail ons gerust voor een
  vrijblijvende afspraak of offerte.
  Welkom bij Boorland Amsterdam.


 


 


    BOORLAND B.V.
 Contact 


Hoofdvestiging & postadres:
Dorpsstraat 348b
1566 BN Assendelft - Zaanstad

Postbus 56921
1040 AX Amsterdam

Mobiel direct: 06 - 459 66 951


www.betonboringen-boorland.nl

e-mail: info@boorland.nl


Boorland Betonboringen