Betonboringen

Het boren in beton, gewapend beton, steen of andere harde steenachtige minerale ondergronden blijft precisiewerk. De keuze van het type boor en de juiste plaatsafstemming is een kwestie van kennis en ervaring op gebied van betonboringen. 

Wij kunnen sparingen boren van 5 mm tot 1500 mm, met 220 Volt en 380 Volt. Maar ook voeren verzorgen wij betonboringen hydraulisch en pneumatisch met lucht. Doelgericht, precies en efficiënt boren wij de gaten en sparingen, zowel horizontaal, verticaal en diagonaal.


Betonboringen voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten wordt Boorland gevraagd om betonboring werken uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij apparatuur van hoge kwaliteit waardoor wij bedrijfszeker kunnen werken.

       
 • Wasemkap
 • Openhaarden
 • Ventilatie
 • Stek- en draadeinden
 • Afvoeren ( toilet- badkamers)
 • Luchtbehandelingskanalen in kantoorpanden en industriële objecten
 • Geluidsschermen en Vandalismeschermen
 • Hekwerken
 • Balustraden en balkons

Betonboring is    
vakmanschap           

Lees hier meer omtrent de achtergrond van betonboring met diamant.


Betonboringsbedrijf in Amsterdam

Boorland Betonboringen is een betonboringsbedrijf in de regio Amsterdam met experts op gebied van betonzagen, zagen van sleuven, geulen en sparingen maar ook het betonboren van gewapend beton en funderingen.

Op deze pagina vindt u een aantal opdrachten waarbij Betonboringsbedrijf Boorland diverse betontechnieken zoals betonboringen, betonzagen en precisie sloop heeft toegepast in de regio Amsterdam.


Betonboring met precisie

Boren in beton betekent boren met zorg en precisie. Onze klanten vinden het vooral belangrijk dat er geen schade ontstaat aan de infrastructuuur en installaties. Zo werken wij met betonboring-apparatuur waarbij stof en water wordt afgezogen. Ook zijn bekend met de veiligheidsvoorschriften in bedrijven en industrie.

Uiteraard verzorgen wij ook betonboringen bij particulieren thuis. Bijvoorbeeld voor het boren van van Ventilatiekanalen en Keukendoorvoeren.

Wij boren niet alleen in constructie beton, metselwerk, betonsteen, vuurvaste materialen en natuursteen zoals marmer en graniet, maar ook in rotsen en staal.
Ongeacht de boordiameter of boordiepte, wij weten de beste oplossing voor een perfect resultaat. Door het gebruik van gediamanteerde boorkronen kunnen wij boren in alle steenachtige materialen.


Wij maken graag een passende offerte.

 • Neem contact met ons op voor een betonboring offerte. Stuur ons gerust een
  e-mail met uw specifieke vragen of een afspraak op uw lokatie.
Boorland Betonboringen

Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende afspraak of offerte.
Welkom bij Boorland!


    BOORLAND B.V.
 Contact 


Hoofdvestiging & postadres:
Dorpsstraat 348b
1566 BN Assendelft - Zaanstad

Postbus 56921
1040 AX Amsterdam

Mobiel direct: 06 - 459 66 951


www.betonboringen-boorland.nl

e-mail: info@boorland.nl

  
Betonboring van: Ventilatiegaten, plaatsen en leveren van ventilatieroosters Renovatiekokers voor vloerventilatie Boringen in nieuwbouw en renovatieprojecten.

Doorvoeren en afvoeren
Kruipluiken en kruipruimtegaten Steenboring en betonboring voor afzuigkap, wasemkap, wasdroger, C.V. installatie, open haard en schoorsteen.

Boringen voor sanitaire voorzieningen, douche, toilet, riolering en waterafvoer.